Gaming Underground Network

Come for the Mods, Stay for the Community!
 
HomeCalendarFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Info Panel
________________

Profile Image Guidelines
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Need Help [Fixed]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MomoTheTerminator



Posts : 97
Join date : 2015-06-26
Age : 19
Location : Belgium

PostSubject: Need Help [Fixed]   Sat Jun 27, 2015 9:14 pm

so i have all the experience there is to get with NMM so i thought i'd use MO for once to see how it is. and it is in every way superior to NMM its just an amazing tool, i got used to it immediately installed mods with no problems at all.

BUT... i need your help, i encountered some problems with body textures such as type3, type6, breeze, roberts etc
there is this problem with archive invalidation in MO i just cant figure out how it works, there is this option in profile setting to automatically
archive invalidate i checked it and unchecked etc nothing changes so i dont know what to do i went over all the settings and stuff

i installed these mods just fine with NMM no problems at all so i really dont wanna go back to NMM

SO i was hoping with all the experienced modders here, somebody might be able to help me out! i dont know what manager/organizer tool you guys use so, anyway

thanks! Wink

Staff Edit: don't post topic titles in CAPS.  Thank you.


Last edited by MomoTheTerminator on Sat Jun 27, 2015 11:34 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
nelson01023



Posts : 316
Join date : 2015-05-14
Age : 17
Location : Philadelphia, PA

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Sat Jun 27, 2015 9:45 pm

Did you try reinstalling them? It seems like you're missing textures.
Back to top Go down
View user profile
MomoTheTerminator



Posts : 97
Join date : 2015-06-26
Age : 19
Location : Belgium

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Sat Jun 27, 2015 10:05 pm

yeah many times like i said it works fine with NMM but its got something to do with the archive invalidation in MO because its the same file if ignore the error warning and go ingame the textures are messed up like it would if i didn't use archive invalidation in NMM but i just dont know how to do it since there is no option to archive invalidate in MO or atleast that i found. i do use the latest version maybe its gotta do something with that? :/

[EDIT] I have finally found the solution after a whole day of searching! Thanks anyway Wink
Back to top Go down
View user profile
SwiggedySwoody



Posts : 141
Join date : 2015-06-12
Location : New York

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Wed Jul 15, 2015 8:59 pm

@MomoTheTerminator wrote:
yeah many times like i said it works fine with NMM but its got something to do with the archive invalidation in MO because its the same file if ignore the error warning and go ingame the textures are messed up like it would if i didn't use archive invalidation in NMM but i just dont know how to do it since there is no option to archive invalidate in MO or atleast that i found. i do use the latest version maybe its gotta do something with that? :/

[EDIT] I have finally found the solution after a whole day of searching! Thanks anyway Wink

May I ask what you did to fix it?
Back to top Go down
View user profile
Coyoteyeah



Posts : 366
Join date : 2015-04-04
Age : 23
Location : Norway

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Thu Jul 16, 2015 12:44 am

Yeah, its always really annoying when you have a problem, and you find someone with the same problem on a forum, and the thread ends with "nwm I found a fix". And then they don't share it TongueTril

Sharing the fix might help someone else you know! Smile

_________________
If a stupid idea works it's not a stupid idea.
Back to top Go down
View user profile
LukaTheJawa



Posts : 1847
Join date : 2015-06-17
Age : 15
Location : Scavenging for parts

Character sheet
Name: Jawa Thief
Faction: Anti stormtrooper fedaration
Level: 15

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Thu Jul 16, 2015 1:23 am

@Coyoteyeah wrote:
Yeah, its always really annoying when you have a problem, and you find someone with the same problem on a forum, and the thread ends with "nwm I found a fix".  And then they don't share it TongueTril

Sharing the fix might help someone else you know! Smile

Sometimes when something is really hard to fix and you mange to fix it you dont know how you actually fixed it , you think how did i do that.\

Atleast this happens to me often and i have a hard time to explain how i did it then.

_________________


My Achievements:
 
Back to top Go down
View user profile
TheHulksCousin



Posts : 699
Join date : 2014-02-24
Age : 19
Location : Behind You, USA

PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Thu Jul 16, 2015 1:35 am

Since a solution was found, I'm locking this topic.

To everyone else wondering what his solution was please PM him. It's much faster than waiting for a reply in this topic.

_________________
"There are seven days in a week. Someday is not one of them."
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Need Help [Fixed]   Today at 9:54 am

Back to top Go down
 

Need Help [Fixed]

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» (Fixed) Norton doesn't like TFN!
» Xbox One is Fixed
» "All compiler errors have to be fixed before you can enter playmode!"
» (Fixed) No library card in the Museum
» (Fixed) Malkavian lines in Tv broadcast

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gaming Underground Network :: Fallout :: Troubleshooting-