Gaming Underground Network

Come for the Mods, Stay for the Community!
HomeCalendarFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Info Panel
Halloween Screenshot Contest 2016 ________________

Profile Image Guidelines
October 2016

Share | 

 [Solved] Custom Walking Animation Not Loading

View previous topic View next topic Go down 

Posts : 60
Join date : 2015-01-02

PostSubject: [Solved] Custom Walking Animation Not Loading   Mon Jan 05, 2015 10:24 pm

Recently I've downloaded a couple of custom female walking and running animations, which I installed on top of the Weapon Animation Pack in the Meshes\characters\_male\locomotion\female folder.

However, when I initially load a save game, the animation doesn't show up. Only after reloading a save will the animations start to work. But after a few transitions, female npcs and pc will revert to default animation again.

I had thought that it might have been a mod conflict, but the problem persists even when I start a new game with just the official DLCs installed.

So at this point, I'm pretty much out of ideas. Maybe it's a ini tweak gone wrong, maybe it's a patch thing, or could even be a invalidation thing. Honestly, I have no clue.

It's not a game breaking bug, but it's kind of frustrating.

If you guys have any ideas on what is causing this, I would really appreciate it.


Solved the problem. Seem some loose kf files are the culprit.
Back to top Go down
View user profile

[Solved] Custom Walking Animation Not Loading

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

» Walking Animation Script(Help)
» Walking Animation not working
» Walking Animation won't stop
» Play Walking Animation
» help the walking animation is not working!!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gaming Underground Network :: Fallout :: Troubleshooting-