Gaming Underground Network

Come for the Mods, Stay for the Community!
 
HomeCalendarFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Info Panel

FO MOD MASTER THREAD
TES MOD MASTER THREAD
________________

Profile Image Guidelines
February 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
CalendarCalendar

Share | 
 

 Re texture working fine in nifskope but not in game

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ghost_1021



Posts : 221
Join date : 2014-03-14
Age : 25
Location : Clarion Pa, USA

PostSubject: Re texture working fine in nifskope but not in game   10/9/2015, 6:34 pm

Hello guys. I have retextured weapons before using gimp just simply overlaying a tan texture over the weapons original texture for myself. However as of late it has been failing in game. I have no idea why here are a few pics for example
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Any help would be appreciated guys.

_________________
Back to top Go down
View user profile
c a e k



Posts : 705
Join date : 2015-06-21
Age : 20
Location : lala laalala laaa

Character sheet
Name: Eleven
Faction: Lewd Krew
Level: 2

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   10/9/2015, 7:31 pm

Err..did you re-apply Archive Invalidation?

_________________

If it ain't Mattafex it's boring
Back to top Go down
View user profile
myuhinny



Posts : 234
Join date : 2015-08-16

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   10/9/2015, 9:41 pm

Are there any texture paths stated in the .esp? I have had that happen before where something would render correctly but not in game but opening the .esp I located texture paths for the thing and changing it in the .esp to match the path in the nif fixed it.
Back to top Go down
View user profile
P7



Posts : 98
Join date : 2014-07-15
Age : 24

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   10/9/2015, 9:58 pm

The texture you're setting it to needs to be somewhere in your new vegas/data/textures folder.
Back to top Go down
View user profile
AdayDr1en



Posts : 581
Join date : 2014-02-23
Age : 24
Location : Global

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   11/9/2015, 3:40 am

Hi. Can you upload screenshots of file path fields in nifskope for your textures ?

EDIT:

I just noticed you are missing these sub branch types for your NiTriStrip branches:

- BSShaderTextureSet
- NiMaterialProperty

Without the first sub branch I mentioned, you shouldn't even have textures on your model in nifskope.

_________________
Back to top Go down
View user profile
vectory54



Posts : 413
Join date : 2015-04-26
Age : 18
Location : Italy

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   11/9/2015, 4:54 am

You have tried use the archive invalidation or you have installed one retexture rifle

_________________
"I will fight until my enemies without giving up before his eyes; nothing and no one can stop me because they are the great Prince of sayan. I represent the lineage of Sayan! "
Back to top Go down
View user profile
Ghost_1021



Posts : 221
Join date : 2014-03-14
Age : 25
Location : Clarion Pa, USA

PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   12/9/2015, 1:17 am

Aye I have tried the Archive Invalidated toggle guys. And Aye it is in my textures folder with the original textures. I never removed anything in the mesh aday, I just went through the texture property in nifskope. I am honestly not sure why it does not work. I have retextured the regular m4a1 from the mod a while back and it worked.

original:
 

new version pathing:
 

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Re texture working fine in nifskope but not in game   

Back to top Go down
 

Re texture working fine in nifskope but not in game

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Working Table Equipments
» fine dining or fastfood place?
» Does anyone know why the "Pupil" system isnt working
» rFactor texture issues
» Animal ID code not working?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gaming Underground Network :: Fallout :: Troubleshooting-